• EnglishFrenchGermanItalianRomanianTratamente

Home / Tratamente


Tratamentul de care puteti beneficia in Complexul nostru este profilacticterapeutic si recuperator. Un personal medical profesionist trateaza aici, pe baza unor terapii si mijloace moderne, reumatis-mul cronic in oricare din fazele sale evolutive si o larga gama de afectiuni ginecologice.

Noua baza de tratament face posibila aplicarea, cu rezultate excelente, a procedurilor de:

– hidroterapie – balneoterapie
– mecanoterapie – kinetoterapie
– pneumoterapie – termoterapie
– electroterapie

Se trateaza astfel afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic siafectiuni ginecologice.

Piscina interioara cu apa sarata – este locul special amenajat in care se efectueaza procedura de hidroterapie.
Apa sarata in concentratie de 160-200 g/l este incalzita la temperatura de 31-33 grade C, fiind recomandata pentru tratarea afectiunilor aparatului locomotor , sistemului nervos periferic, recuperari functionale posttraumatice si afectiuni ginecologice.

Baza de tratament dispune de o sala de gimnastica pentru recuperare si intretinere precum si osauna uscata, jacuzzi, masaj si reflexoterapie.
Namolul terapeutic – important factor natural de tratament, similar celui de la Agigea, Sovata si Amara, se aplica cu rezultate excelente in baza proprie de tratament, in tot timpul anului, pentru rolul sau biostimulator, a proprietatilor bacteriostatice si bactericide.
Gama procedurilor terapeutice care se aplica cu rezultate benefice aici este completata de masaje de reflexoterapie si jacuzzi.