• EnglishFrenchGermanItalianRomanianCazare si facilitati

Home / Cazare si facilitati


Hotelul complexului va sta la dispozitie cu 51 de locuri de cazare in camere cu 2 paturi, single si cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie, balcon, incalzire centrala, TV (cablu) si telefon.
Campingul unitatii ofera 60 de locuri in casute.
Complexul mai dispune de sala de sedinte si parcare pazita pentru autoturisme, in incinta.

Restaurantul unitatii cu o capacitate de 180 de locuri si o terasa de 150 de locuri, sunt ideale pentru organizarea de mese festive, intruniri si sejururi in grup. Complexul nostru dispune de un strand, alcatuit din 3 bazine cu apa sarata, unde va puteti relaxa si racori.

Baza de tratament dispune de o sala de gimnastica pentru recuperare si intretinere precum si de o piscina acoperita cu apa sarata, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, masaj si reflexoterapie.

Piscina interioara cu apa sarata, in concentratie de 160-200 g/l si incalzita la temperatura de 31-33 grade C. Bazinul are dimensiuni de 10/20 m si o adancime de la 1-2,5 m. Accesul la piscina se face prin exterior, 50m distanta.

Un personal medical profesionist trateaza aici, pe baza unor terapii si mijloace moderne, reumatismul cronic in oricare din fazele sale evolutive si o larga gama de afectiuni ginecologice.